Bedrijfsuitje Out-Doorn
Bedrijfsuitje Out-Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.out-doorn.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Bedrijfsuitje Explorer

Out-Doorn 14.00 - 14.20 uur | Ontvangst

Hartelijk welkom op het bivak van Out-Doorn. Na een korte inleiding over de locatie en het programma is er eerst gelegenheid om iets te drinken en te eten. Er is een drankenbuffet met verschillende soorten koffie, thee en fruitdrank Ook is er cup a soup en een stevig stuk koek.

Out-Doorn 14.20 - 14.25 uur | Teamindeling

Eťn van de instructeurs van Out-Doorn verdeelt uw gezelschap willekeurig of conform een door u vooraf opgestelde lijst in groepen van 10 tot 20 personen. Elke groep krijgt een eigen instructeur toegewezen die de groep, weer in teams verdeelt. Elk team krijgt ter herkenning een eigen kleur keycord.

Out-Doorn 14.25 - 15.10 uur | Ravijn

In het bos bij Out-Doorn is een denkbeeldig ravijn gecreŽerd. Bij aankomst blijkt dat de brug over het ravijn door een aardbeving is geruÔneerd. Alleen de brugpijlers staan nog overeind. Toch moet u naar de overkant. Er zijn echter maar beperkte middelen beschikbaar om de oversteek te wagen.

Out-Doorn 15.10 - 15.55 uur | Whisky Tango

Elk team wordt in twee kleine groepjes verdeeld. Elke groepje krijgt een walkietalkie. Beide groepjes worden in verschillende richtingen het bos in gestuurd met elkaars kaart en elkaars opdrachten. Goed luisteren en duidelijk communiceren is een voorwaarde om het collectieve doel te bereiken.
Bedrijfsuitje Out-Doorn - Teamwork
Bedrijfsuitje Out-Doorn - Teambuilding
Teamuitje Out-Doorn