Bedrijfsuitje Out-Doorn
Bedrijfsuitje Out-Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.out-doorn.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Bedrijfsuitje Explorer

Out-Doorn 15.55 - 16.10 uur | Pauze

Met een saucijzenbroodje en diverse smaken koffie, thee, fruitdrank en cup a soup. De drankjes staan gedurende het hele programma gereed in één van onze tenten.

Out-Doorn 16.10 - 16.55 uur | Katapult

Met houten palen en spanbanden ontwerpen en bouwen de verschillende teams een katapult waarbij men op beproefde wijze een bal zover mogelijk weg moet zien te katapulteren. Hoe verloopt de samenwerking, welk team maakt de mooiste constructie en wie boekt het beste schietresultaat? Record: 80 meter!

Out-Doorn 16.55 - 17.05 uur | Eindoefening

Alle groepen verzamelen zich op het voetbalveld van Landgoed Beukenrode voor een ontspannen en ludieke afsluiting van het teambuilding programma. Dit is het juiste moment voor iedereen om alle tijdens het programma opgedane kennis en vaardigheden collectief tot uiting te laten komen.

Out-Doorn 17.05 - 17.15 uur | Evaluatie & Afsluiting

De instructeurs van Out-Doorn geven een beschouwing op het verloop van de dag. Vooral het karakter van de dag die in het teken stond van teambuilding, komt ter sprake. Hoe verliep de samenwerking en welke lessen kunnen daaruit geleerd worden m.b.t. de dagelijkse werkzaamheden?

Out-Doorn 17.15 uur - | Borrel & Diner (optioneel)

> Naar de menukaart
Personeelsuitje Out-Doorn
Personeelsuitje Out-Doorn
Bedrijfsuitje Out-Doorn