Bedrijfsuitje Out-Doorn
Bedrijfsuitje Out-Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.out-doorn.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Bedrijfsuitje Discover

Out-Doorn 14.00 - 14.20 uur | Ontvangst

Hartelijk welkom op het bivak van Out-Doorn. Na een korte inleiding over de locatie en het programma is er eerst gelegenheid om iets te drinken en te eten. Er is een drankenbuffet met verschillende soorten koffie, thee en fruitdrank Ook is er cup a soup en een stevig stuk koek.

Out-Doorn 14.20 - 14.25 uur | Teamindeling

Eťn van de instructeurs van Out-Doorn verdeelt uw gezelschap willekeurig of conform een door u vooraf opgestelde lijst in groepen van 10 tot 20 personen. Elke groep krijgt een eigen instructeur toegewezen die de groep, weer in teams verdeelt. Elk team krijgt ter herkenning een eigen kleur keycord.

Out-Doorn 14.25 - 15.10 uur | Challenge Parcours

De groep gaat van opdracht naar opdracht met een flinke voorraad materiaal. De route loopt over het hele Landgoed. Aan elke opdracht zit een tijdlimiet. Er moet dus snel gehandeld worden en er moet goed worden samengewerkt om de doelstelling telkens te halen. Bij elke opdracht geldt: halen of falen...

Out-Doorn 15.10 - 15.55 uur | Mijnenveld

In een gebied dat vol ligt met mijnen en zichtbare explosieven zijn 4 veilige zones gecreŽerd. In elke zone komt een team te staan dat de zone niet meer mag verlaten. Een aantal explosieven die ver buiten handbereik staan moeten worden verplaatst. Dat kan alleen met touwen, haken, hefsystemen, etc.
Bedrijfsuitje Out-Doorn - Outdoor
Bedrijfsuitje Out-Doorn - Landgoed Beukenrode
Bedrijfsuitje Out-Doorn