Bedrijfsuitje Out-Doorn
Bedrijfsuitje Out-Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.out-doorn.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Bedrijfsuitje Discover

Out-Doorn 15.55 - 16.10 uur | Pauze

Met een saucijzenbroodje en diverse smaken koffie, thee, fruitdrank en cup a soup. De drankjes staan gedurende het hele programma gereed in één van onze tenten.

Out-Doorn 16.10 - 16.55 uur | Assemblage

Vier teams installeren zich buiten elkaars zicht in een tent of op een rustige plek op het bivak van Out-Doorn. Elk team krijgt een bouwpakket met losse onderdelen en een walkietalkie. Daarnaast krijgt elk team de handleiding van het pakket dat een ander team moet bouwen. Communicatie!

Out-Doorn 16.55 - 17.40 uur | Noodbrug

In het midden van een klein ontoegankelijk gebied hangt een grote ring op een meter hoogte van de grond. Er moet een brug worden gebouwd met palen en spanbanden die door de ring gaat. Het gebied mag niet betreden worden en de ring, die aan een magneetje hangt, mag niet geraakt worden en vallen.

Out-Doorn 17.40 - 17.50 uur | Eindoefening

Alle groepen verzamelen zich op het voetbalveld van Landgoed Beukenrode voor een ontspannen en ludieke afsluiting van het teambuilding programma. Dit is het juiste moment voor iedereen om alle tijdens het programma opgedane kennis en vaardigheden collectief tot uiting te laten komen.
Bedrijfsuitje Out-Doorn - Teamwork
Bedrijfsuitje Out-Doorn - Outdoor
Bedrijfsuitje Out-Doorn