Bedrijfsuitje Out-Doorn
Bedrijfsuitje Out-Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.out-doorn.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Bedrijfsuitje Joint Effort

Out-Doorn 14.55 - 15.10 uur | Pauze

Met een saucijzenbroodje en diverse smaken koffie, thee, fruitdrank en cup a soup. De drankjes staan gedurende het hele programma gereed in één van onze tenten.

Out-Doorn 15.10 - 15.55 uur | Whisky Tango

Elk team wordt in twee kleine groepjes verdeeld. Elke groepje krijgt een walkietalkie. Beide groepjes worden in verschillende richtingen het bos in gestuurd met elkaars kaart en elkaars opdrachten. Goed luisteren en duidelijk communiceren is een voorwaarde om het collectieve doel te bereiken.

Out-Doorn 15.55 - 16.40 uur | Mijnenveld

In een gebied dat vol ligt met mijnen en zichtbare explosieven zijn 4 veilige zones gecreëerd. In elke zone komt een team te staan dat de zone niet meer mag verlaten. Een aantal explosieven die ver buiten handbereik staan moeten worden verplaatst. Dat kan alleen met touwen, haken, hefsystemen, etc.

Out-Doorn 16.40 - 16.55 uur | Pauze

Met een zoutjes en diverse smaken koffie, thee, fruitdrank en cup a soup.

Out-Doorn 16.55 - 17.40 uur | Pijpleiding

De groep gaat van opdracht naar opdracht met een flinke voorraad materiaal. De route loopt over het hele Landgoed. Aan elke opdracht zit een tijdlimiet. Er moet dus snel gehandeld worden en er moet goed worden samengewerkt om de doelstelling telkens te halen. Bij elke opdracht geldt: halen of falen...
Bedrijfsuitje Out-Doorn - Teambuilding
Bedrijfsuitje Out-Doorn - Teambuilding op Landgoed Beukenrode
Bedrijfsuitje Out-Doorn - Teamwork