Bedrijfsuitje Out-Doorn
Bedrijfsuitje Out-Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.out-doorn.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Out-Doorn bivak

Out-Doorn Out-Doorn bivak
Op Landgoed Beukenrode tussen Doorn en Driebergen heeft Out-Doorn een eigen outdoor locatie die wordt gedeeld met vier zusterbedrijven van de Bedrijfsuitjes Groep: Mipapo, Highland Events, Bounty Hunt en Alpenfest.

Out-Doorn Vlakbij Utrecht
Het Out-Doorn bivak ligt op een sfeervolle open plek midden in het bos van Landgoed Beukenrode dat deel uitmaakt van de Utrechtse Heuvelrug. Naast het bivak ligt het particuliere voetbalveld van Landgoed Beukenrode waarvan de bedrijfsuitjes Groep de hoofdgebruiker is. Het bivak ligt zeer centraal in midden Nederland, nabij de afslag Driebergen-Zeist aan de A12. Utrecht en Amersfoort zijn vlakbij.

Out-Doorn Tenten
Op het Out-Doorn bivak staan 2 grote tenten met elk een zitcapaciteit van circa 100 personen. Ook is er een kleinere, zogenaamde boogtent die voornamelijk wordt gebruikt als kleedruimte. Alle tenten zijn voorzien van elektriciteit en verlichting. De tenten kunnen in enkele minuten tijd worden verwarmd zodat het er altijd aangenaam vertoeven is.

Out-Doorn Sanitair, horeca, opslag
Out-Doorn beschikt over eigen sanitair, een kantine-unit, een groot aantal opslagcontainers en een drietal gezellige vuurplaatsen. De dikke DAF YA328 uit 1956 en de DAF YA126 uit 1957 rijden beide niet meer maar staan ter decoratie opgesteld. Ze vormen een favoriete achtergrond voor groepsfoto's.

Out-Doorn Vergaderen
Behalve voor bedrijfsuitjes is het Out-Doorn bivak ook voor andere doeleinden een zeer geschikte locatie. Veel van onze klanten combineren hun bedrijfsuitje met een vergadering, presentatie, bespreking, training, lezing of reŁnie.

Plattegrond Landgoed Beukenrode Doorn