Bedrijfsuitje Out-Doorn
Bedrijfsuitje Out-Doorn

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.out-doorn.nl
Bedrijfsuitjes
Catering
Locatie
Gastenboek
Vergaderen bij Out-Doorn

Out-Doorn Prima vergaderlocatie
Het bivak van Out-Doorn op Landgoed Beukenrode te Doorn is een uitstekende locatie voor een vergadering, bespreking of presentatie. Veel van onze klanten kiezen voor een bijeenkomst in de ochtend, gevolgd door een lunch en een bedrijfsuitje in de middag. Daarna kunt u nog blijven dineren zodat u de hele dag bij Out-Doorn 'onder de pannen' bent. Suggesties voor een andere dagindeling zijn natuurlijk welkom.

Out-Doorn Faciliteiten
Het bivak bestaat uit twee grote tenten van 16 x 6 meter met elk een zitcapaciteit van maximaal 100 personen. De ondergrond van beide tenten is verhard. Beide tenten zijn voorzien van elektra en verlichting en beide tenten kunnen snel verwarmd worden. Het beschikbare meubilair bestaat uit circa 30 stuks picknicktafels voor elk 8 a 10 personen. Ook zijn 12 stuks tafels van 120 x 60 cm. beschikbaar en 25 kunststof kuipstoelen.

Out-Doorn heeft de beschikking over een geluidsinstallatie met microfoon, een beamer, twee statiefschermen van 175 x 175 cm. en een whiteboard. Overige mogelijke hulpmiddelen bij het vergaderen zoals een laptop en flip-overpapier dient u zelf te verzorgen.

Out-Doorn Vergader Arrangement
Ochtend van maximaal 4 uur (tussen 8.00 uur en 12.30 uur)
Gebruik van 1 grote tent en alle bovengenoemde hulpmiddelen
Onbeperkt koffie, thee, fruitdrank en mineraalwater
Koek bij ontvangst, saucijzenbroodje in de pauze

Prijs: € 350,00 huur incl. 19% BTW + € 9,50 per persoon incl. 6% BTW.

Download: Vergaderen Out-Doorn.pdf
Vergaderen Bedrijfsuitjes Groep op Landgoed Beukenrode in Doorn (Utrecht)